ГоловнаСтандартні процедуриПослуги нерезидентамПродовження терміну перебування іноземця на території України

Продовження терміну перебування іноземця на території України

Просмотров: 4952

Терміни та вартість продовження строку перебування іноземц

Вартість послуг компанії щодо продовження перебування іноземця в Україні - 2000 гривень.

Вартість послуг компанії щодо продовження перебування, якщо іноземець порушив терміни перебування в Україні - договірна.

Вартість послуг включає в себе всі платежі за винятком нотаріальних витрат.

Термін оформлення продовження перебування - від 3 до 15 робочих днів.

Що ми робимо
Послуги компанії щодо продовження перебування іноземця на території України включають в себе:
  • консультування Клієнта з питання продовження перебування;
  • підготовку і подачу всіх необхідних документів для оформлення продовження терміну перебування.

Документи для продовження терміну перебування

Для продовження перебування, якщо приймаюча сторона - фізична особа:

  • заява фізичної особи, яка виступає приймаючою стороною (заповнюють співробітники нашої компанії, Клієнт - підписує);
  • документ, що підтверджує підставу для продовження перебування;
  • оригінал паспортного документа іноземця;
  • копії всіх сторінок паспортного документа іноземця, засвідчені його підписом, а також копію міграційної картки;
  • нотаріальний переклад на українську мову паспортного документа нерезидента;
  • копії всіх сторінок паспорта приймаючого особи (якщо приймаючою особою виступає нерезидент, то також необхідно надати копію його дозволу на проживання в Україні);
  • підтвердження фінансової забезпеченості нерезидента або гарантійний лист приймаючої особи про забезпечення іноземця;
  • підтвердження права власності приймаючої сторони на житло (оригінал і копія), а в разі, якщо у приймаючої сторони немає власного житла із зазначеними документами також необхідно надати письмову згоду власників житла;
  • 4 фотографії іноземця (кольорові 3,5 х 4,5 см.).


Для продовження перебування, якщо приймаюча сторона - юридична особа або фізична особа-підприємець:

  • заява особи, що виступає приймаючою стороною (заповнюють співробітники нашої компанії, Клієнт - підписує);
  • документ, що підтверджує необхідність продовження перебування;
  • оригінал паспортного документа іноземця;
  • копії всіх сторінок паспортного документа іноземця, засвідчені його підписом, а також копію міграційної картки;
  • нотаріальний переклад на українську мову паспортного документа нерезидента;
  • оригінал і копії всіх сторінок паспорта керівника приймаючої юридичної особи;
  • оригінал витягу з ЄДРПОУ;
  • копія документа про призначення відповідальних за оформлення документів для іноземця осіб (завірена печаткою підприємства);
  • підтвердження фінансової забезпеченості нерезидента або гарантійний лист приймаючої особи про забезпечення іноземця;
  • підтвердження права власності приймаючої сторони на житло (оригінал і копія), а в разі, якщо у приймаючої сторони немає власного житла із зазначеними документами також необхідно надати письмову згоду власників житла;
  • 4 фотографії іноземця (кольорові 3,5 х 4,5 см.).
Наша команда
Замовити послугу
Наші публікації з цієї тематики
Всі пов'язані публікації

Необхідно знати про режим перебування іноземців в Україні

Питання продовження перебування іноземців в Україні регулюється Постановою КМУ № 150 від 15 лютого 2012 року, а також Наказом МВС № 363 від 25 квітня 2012 року.

При перебуванні іноземця в Україні на підставі короткострокової візи термін його перебування може бути продовжений не більше ніж на 180 днів з моменту останнього в'їзду в Україну.

При перебуванні іноземця в Україні на підставі довгострокової візи термін продовження перебування не може перевищувати 30 днів.

Заява на продовження перебування подається не раніше 10 днів до закінчення дозволеного терміну перебування і не пізніше ніж за 3 робочих дні.

Порядок роботи з продовження перебування в Україні

Після остаточного узгодження вартості та строків надання послуг, наша компанія підписує з Клієнтом договір на надання юридичних послуг та приймає оплату послуг. Після цього Клієнт надає всі необхідні документи і доручення на співробітників компанії (при цьому підписується акт прийому-передачі документів).

Після цього співробітники компанії:

  • заповнюють заяву запрошуючої сторони;
  • передають її на підписання приймаючій стороні;
  • здійснюють подачу документів в органи Державної міграційної служби.

Після прийняття службовцями ДМС рішення щодо продовження перебування фахівці компанії отримують всі документи в органах ДМС, і передають їх Клієнту (при цьому підписується акт прийому-передачі).

Доп. меню
Публикации по теме Отзывы Наш опыт Проекты